Tuinvereniging Cronesteyn

Het bestuur

Het bestuur bestaat momenteel uit:

Voorzitter: Henk van der Zeeuw
Penningmeester: Sophie Deahl
Secretaris: Marja Meijering
Herman Plug
Jerry van Tongeren
Wijnand van Tongeren
Esther van Bemmelen

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste tuinders die zich willen inzetten voor de vereniging. Dit kan in het bestuur, maar ook in de vele commissies die wij hebben op Cronesteyn.
Laat je informeren of geef je op!

info@tvcronesteyn.nl

Commissies

In de volgende commissies zijn onze tuinders werkzaam. Zij doen dit vrijwillig en met veel plezier. Vele handen maken licht werk!! Wilt u deze teams komen versterken? Laat het ons dan weten via info@tvcronesteyn.nl of loop binnen op ons bestuur spreekuur.
Voor activiteiten, georganiseerd door de commissies: raadpleeg de Agenda

Bouwcommissie
Elke zaterdag aanwezig van 09:30 t/m 10:30 uur. Hier kunt u terecht voor o.a. informatie en aanvragen bouwvergunningen voor tuinhuisjes, kas, schuurtje e.d. De bouwcommissie voert ook de taxaties uit als er een tuin vrijkomt.

bouwcommissietv@outlook.com

Inkoop
info@tvcronesteyn.nl
Het winkeltje is open op zaterdagochtend in het seizoen van 10:00 uur tot 11:00 uur. Op woensdagavond (in het hoogseizoen) is het winkeltje ook open tussen 19:00 en 20:00 uur Hier kunt u terecht voor allerlei producten om te kunnen tuinieren, gasflessen en heel veel meer.

Tuincafé

tuincafe.tvcronesteyn@gmail.com   Zij organiseren een paar keer per jaar een lezing over diverse natuur onderwerpen. En niet te vergeten de jaarlijkse pubquiz.

 
Kantinecommissie

Deze commissie zorgt voor het reilen en zeilen in de kantine, het bemensen van de bar en de patatterie. Uiteraard is er ook veel werk achter de schermen zoals het schoonhouden van de kantine, de inkoop tbv de kantine en nog veel meer.

Werkbeurten commissie
tcc@tvcronesteyn.nl  Kijk op de agenda wanneer uw pad aan de beurt is om de werkbeurt te doen. Bij verhindering kunt u de tuinbeurt tijdens de werkbeurt van een ander pad inhalen. Geef dit svp wel via de mail door!

Onderhoudcommissie

Deze groep mensen is op diverse dagen van de week te vinden op het complex, zij zijn voortdurend in de weer om het onderhoud van het terrein en de gebouwen op orde te houden.

Ontspanningscommissie
Voor activiteiten van de ontspanningscommissie, raadpleeg de Agenda!

Redactie “DeNieuweCroniek”  

denieuwecroniek@gmail.com  De redactie verzorgt een aantal keren per jaar een nieuwsbrief met allerlei wetenswaardigheden over tuinieren, zowel binnen de vereniging als daarbuiten, recepten, kinderhoekje, interviews enz.

Tucht- /geschillencommisie 

Deze commissie kan bemiddelen als er problemen zijn bijvoorbeeld tussen tuinleden en bestuur. Voor deze commissie zijn momenteel geen vrijwilligers.

Commissie Natuurlijk Tuinieren
De commissie natuurlijk Tuinieren zet zich in om het natuurlijk tuinieren op Cronesteyn te stimuleren. Kom ons helpen! Stuur een mailtje om je aan te melden naar:  info@tvcronesteyn.nl

Tuin Controle Commissie

Zij maken diverse malen per jaar een rondje over het terrein en controleren op onderhoud van de tuin, heggen, slootkanten, 1/3 – 2/3 regel enzovoort. Zij zoeken contact bij probleemtuinen en leggen waar nodig een dossier aan.

Waterleidingcommissie

Deze commissie zorgt dat in het voorjaar het water aangesloten wordt en in het najaar weer afgesloten en lossen waar nodig de problemen op/ geven hulp hierbij.

Water wordt in 2024 op zaterdag 23 maart aangesloten.

Er zijn al veel vrijwilligers bij onze vereniging, maar er is altijd plaats voor nieuwe (jongere?) aanwas

Statuten Cronesteyn

Bouwvoorschriften

Statuten LVO

Wachtlijst